EAAOu1E9SRzcBADjYmblYBBq9JuvCeWb7Imlgcq3eyg94jlnzWXFaEIkI89bHgxYu8AT2gWQvHbb0FPZACXVggZAdIAZBvTx2Gov8umv4vsthZCiA8hSJyNZAcpIsAOcXsHVxYEUImDABwTx1pSZBja2vB768SjZCJyzLkMlquhah8KZAN1LN2sdB
 
ספסל אקולוגי
פיסול סביבתי
פיסול סביבתי משולב פסיפס
פיסול סביבתי משולב פסיפס
פיסול סביבתי משולב פסיפס

ספסל ספה בבית הספר עמק החולה 

פרויקט של עיצוב ובניית ספסל בבית ספר תיכון עמק החולה על ידי ילדי כיתת מב"ר כפרויקט מעורבות חברתית.

יצרנו יחד ספסל מיוחד שמספק  מקום ישיבה ומפגש בזמן ההפסקות ומאפשר לשבת רגע ולהרגע בצל העצים.

התלמידים הכינו פרחים ועלים מפסיפס ששובצו לתוך הספסל והפעם גם הוספנו מעין משענות לידיים לתת תחושה של ספה ובית.

התהליך של יצירת הספסל היה מלווה בתחושת עשייה, לקיחת אחריות ונתינה והעבודה המשותפת איפשרה גיבוש ומעורבות הדדית, ובסופו של דבר גם השארנו חותם משמעותי לדורות הבאים של תלמידי בית הספר וגאוות יחידה לעוסקים במלאכה